Sortida Querol – Santes Creus 9 de Juny de 2018

Home/Activitats, Resum activitat/Sortida Querol – Santes Creus 9 de Juny de 2018

Àlbum de fotos

Apreciats socis i sòcies,

En aquesta ocasió us proposem continuar realitzant la Ruta del Cister al seu pas per Tarragona.
La Ruta del Cister ens portarà a Poblet, Vallbona de les Monges i Santes Creus. Es un circuit petit i proper, molt assequible i de gran interès paisatgístic i cultural.
Per aquesta quarta sortida us proposem una jornada complerta i força interessant.
Sortirem de Tarragona en autobús fins al municipi de Querol. Allà ens aproparem a l’Ermita de Santa Maria on esmorzarem. Continuarem el recorregut fins a Santes Creus on dinarem i a continuació realitzarem una visita guiada al Monestir.
Des de Querol a l’Ermita hi ha una forta pujada. Em pensat que per tal de facilitar la caminada a tothom, a Querol ens recollirà una furgoneta, que en dos viatges ens pujaran fins a l’Ermita. Els que pugin primer poden anar esmorzant mentre esperen a la resta de companys, així mateix els segons poden esmorzar entretant pugen els altres. La intenció es que una vegada tots a dalt puguem començar a caminar.
Des d’aquí la ruta fa baixada i es fàcil, amb un recorregut al voltant de 12 km. assequibles per tothom.
Calculem arribar a Santes Creus al voltant del migdia.
Dinarem a la Fonda Grau, on ens esperem cap a les 14’30( més endavant trobareu el menú), i en ben dinat, cap a les 17h. ens dirigirem al Monestir de Santes Creus on realitzarem una visita guiada.
Finalitzada la visita el bus ens recollirà i ens retornarà a Tarragona.
Comptem amb tots vosaltres, animeu-vos!!

Cadascú ha de ser conscient que tria lliurement i espontània de participar en aquesta activitat assumint la seva pròpia responsabilitat, i que es troba amb aptituds psicofísiques suficients per a participar en ella sense riscos per a la seva pròpia salut.

 

Com sempre esperem la vostra participació.
La Junta
Utreia et Suseia

 

About the Author:

Leave A Comment