XVI Trobada d’Associacions de l’Ebre i del Mediterrani

Home/Activitats/XVI Trobada d’Associacions de l’Ebre i del Mediterrani

Àlbum de fotos

Els passats dies 9,10 i 11 de juny va tenir lloc a la nostra Ciutat el XVII trobada d’associacions jacobees de l’Ebre i la Mediterrània. Els actes es van iniciar amb una recepció dels participants a l’Ajuntament amb actuació de la coral Concordie i posterior copa de vi Espanyol.

El dissabte dia 10 es va dedicar a jornada de treball que va tenir lloc al Museu d’art modern de la nostra ciutat, Els acompanyants van gaudir d’una excel·lent caminada fins a l’aqüeducte de les Ferreres (Pont del Diable) on vam dinar tots al restaurant ubicat a aquell paratge. Ja a la tarda vam poder visitar la nostra ciutat acompanyats per un guia i mostrar als nostres visitants els monuments més importants romans, patrimoni de la humanitat. A la nit va tenir lloc el sopar de confraternitat al restaurant Casa Miret, emblemàtic edifici de la rambla nova de la nostra ciutat.

La jornada de diumenge es va iniciar, a la catedral metropolitana i primada, amb la missa conventual a les 11:00 presidida pel vicari general de l’arxidiòcesi per delegació de l’Arquebisbe absent de la nostra ciutat .Al finalitzar la mateixa el president “Dels amics de la Catedral “ens va mostrar el millor de la mateixa i ens va delectar amb un exhaustiva i detalla visita al claustre.

Donem les gràcies a tots els participants, transmetem el nostre afecte, esperant que aquests dies a Tarragona hagin estat del vostre gust.

_________________________________________________________________________________

Los pasados días 9,10 y 11 de junio tuvo lugar en nuestra Ciudad el XVII encuentro de asociaciones  jacobeas del Ebro y Mediterráneo. Los actos se iniciaron con una recepción de los participantes en el Ayuntamiento con actuación de la coral Concordie y posterior copa de vino Español .

El sábado día 10 se dedicó a jornada de trabajo que tuvo lugar en  el Museo d’art modern de nuestra ciudad, Los acompañantes disfrutaron de una excelente caminata hasta el acueducto de les Ferreres ( Pont del Diable) donde almorzamos todos en el restaurante ubicado en aquel paraje.  Ya por la tarde pudimos visitar nuestra ciudad acompañados por un guía y mostrar a nuestros visitantes los monumentos más importantes romanos, patrimonio de la humanidad. Por la noche tuvo lugar la cena de confraternidad en el restaurante Casa Miret, emblemático edificio de la rambla nova de nuestra Ciudad.

La jornada del domingo se inició, en la catedral metropolitana y primada ,con la misa conventual a las 11:00 presidida por el vicario general de la archidiócesis por delegación del Arzobispo ausente de nuestra ciudad .Al finalizar la misma el presidente “Dels amics de la Catedral”nos mostró lo mejor de la misma y nos deleitó con un exhaustiva y detalla visita al claustro .

Damos las gracias a todos los participantes ,transmitimos nuestro afecto, esperando que estos días en Tarragona hayan sido de vuestro agrado.

 

By |5 de juliol del 2017|Categories: Activitats|Tags: , , , , , |0 Comments

About the Author:

Leave A Comment