Constantí – La Selva del camp

Home/I Ruta del camí/Constantí – La Selva del camp

Project Description

10 KM 2h 30′ Es travessa Constantí de cap a peus, per sortir de la població pel Camí de la Creu. Obres recents han alterat els senyals del GR, que en qualsevol cas ja van ser alguna cosa alterades amb la construcció de la carretera Constantí – La Selva.
Cal seguir un tram d’asfalt de la carretera menys nova fins a trobar una marca de GR, que veurem a la nostra dreta, a l’entrada d’un camí de carro. Cal triar: seguir per la carretera o prendre el camí, sempre més grat, però no més curt en aquest cas. Es camina entre avellaners. No hi ha pèrdua.

—————————————————————————————————————————————-

Se atraviesa Constantí de cabo a rabo, para salir de la población por el Camí de la Creu. Obras recientes han alterado las señales del GR, que en cualquier caso ya fueron algo alteradas con la construcción de la carretera Constantí – La Selva.

Hay que seguir un tramo de asfalto de la carretera menos nueva hasta dar con una marca de GR, que veremos a nuestra derecha, a la entrada de un camino de carro. Hay que escoger: seguir por la carretera o tomar el camino, siempre más grato, pero no más corto en este caso. Se camina entre avellanos. No hay pérdida.

 

Descargar – Ruta I Tarragona a la Selva del camp – GPX

Project Details

Categories: