Sortida Platja Pineda fins a Cambrils

Home/Activitats/Excursions/Sortida Platja Pineda fins a Cambrils

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Queda obert  el termini d’inscripció per la sortida del dia 8 de novembre. Sortirem en bus de la Plaça Imperial  Tàrraco, a les 8,30 h. Farem un trajecte a peu des de el  començament de la platja de La Pineda fins a Cambrils. Passarem pel Racó,  vorera de la Carretera de la Costa, fins a la platja Llarga. Allí ens desviarem per accedir al nou Pas de Ronda (camí de costa)  inaugurat fa aproximadament un any.  Des de allí accedirem a la platja de Llevant de Salou,  després platja de Ponent i bordejant la platja, per un passeig  peatonal  fins a Cambrils.

Temps aproximat, inclòs descans,  entre 4 i 5 hores.  Cal portar petit àpat per esmorzar, encara que passarem per infinitat de bars i “xiringuitos” molt ben acondicionats. Portar calçat lleuger, no té cap dificultat.

En principi havíem pensat en fer un dinar a Cambrils, però tant el preu dels restaurants com la previsió  de comensals bastant nombrosa, ens ha fet desistir. Calculeu que estarem de tornada amb el bus, sobre les 14,00- 14,30 h.

 

Us esperem a tots.

 

Ultreia et  Suseia

 

La Junta

[gview file=”http://camisantjaumetarragona.cat/wp-content/uploads/2014/12/LA-PINEDA-CAMBRILS-2014.pdf”]

 

Leave A Comment