Sortida Maials Mequinenza

Home/Activitats/Excursions/Sortida Maials Mequinenza

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Benvolguts associats:

Obrim el termini d’inscripció per fer el camí de Sant Jaume el proper dia 18 d’octubre, dissabte. Sortida: 7,30 h. del matí en bus des de la plaça de la Imperial Tàrraco. Anirem amb el bus, a Maials i d’allí a Mequinança caminant. Recorregut de uns 24-25 km. aproximadament, malgrat que és relativament llarg, és fàcil ja que és molt planer, excepte pujada relativament curta al  Montmeneu, després al arribar tenim una pendent  fins  a Mequinença. Podrem gaudir de les confluències del riu Ebre, amb el seu afluent Segre. Durada aproximada unes 8 hores, ja que calculem fer les aturades suficients perquè tothom pugui arribar. El trajecte no és habitat, per tant, caldrà prendre viandes suficients per esmorzar i dinar, i sobretot, líquids per hidratar-se en cas de que encara faci calor, si la previsió meteorològica fos de pluja intensa a la zona, aplaçaríem la sortida.

Animeu-vos tots, inclús els que no camineu trajectes llargs, ja que aquesta és una autèntica etapa del camí de Santiago. Són trajectes habituals que es fan cada dia.

Tenim previst fer un petit refrigeri-berenar al arribar a Mequinença a un dels molts restaurants que hi ha al voltant del riu i l’embassament del mar d’Aragó.

Contarem a més, amb assegurança d’accidents i el bus restarà tot el dia a prop nostre per si cal el seu servei.

 

Ultreia et Suseia.

La Junta

Leave A Comment