Sortida entre Ulldemolins i La Venta de Serra la Llena

Home/Activitats/Excursions/Sortida entre Ulldemolins i La Venta de Serra la Llena

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Com ja vam anunciar prèviament, el proper dissabte dia 29, farem la sortida del camí de Sant Jaume que va entre Ulldemolins i La Venta de Serra la Llena. Passarem per les ermites de Sant Antoni i Sant Bertomeu pel Parc Natural de la Serra del Montsant. Paisatge molt bonic entre el riu Montsant, Les Codolles fondes i el Congost de Fraguerau, l’últim tram del trajecte serà per pujar la muntanya de la Serra de la Llena.

Ermita Sant Antoni

Tipus d’etapa i de preparació: mitja-alta. Durada aproximada: 4 hores. Farem aturades de petits descans i per esmorçar. Tornarem a casa, aproximadament, sobre les 14,15 h.

Sortida en bus a les 7,30 h. com sempre Plaça Imperial Tàrraco.

Per tal de que hi hagi la màxima participació hem pensat que farem 2 grups: el primer que arribarà a dalt de les Crestes de la Llena, i un segon grup, que farà fins a l’ermita de Sant Bertomeu i retrocedirà fins a Ulldemolins. Evidentment, el bus de tornada els recollirà en aquesta població. Preparació del segon grup: mitjana-baixa.

Animeu-vos, el trajecte és preciós i la primavera ja ha esclatat en la natura.

Tanquem inscripció, el proper dijous dia 27, a les 20 h.

Per inscripcions podeu fer-ho a través d’aquest correu electrònic, o trucant al 977 22 26 52, en horari d’oficina.

Leave A Comment