Sortida Pinell de Brai i Bot

Home/Activitats/Excursions/Sortida Pinell de Brai i Bot

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Benvolguts associats:

Adelantem la sortida prevista per aquest mes de maig, pel proper dissabte dia 9, degut a la gran demanda de autobussos, festivitats i com no, possibilitat de que hi hagi un desplaçament massiu de nastiquers a les properes setmanes.

Per tant, sortirem el proper dissabte.

Hora: 8,30 h. des de la plaça de la Imperial Tàrraco. Farem el trajecte entre el Pinell de Brai i Bot. Seguirem la via verda, és molt fàcil, apta per tothom, són 11 km. Dinarem al Restaurant Can Josep, de Bot. Preu del menu: 18 € p.p.

Aquesta vegada, per tots els que habitualment no sortiu a caminar, és la vostra oportunitat, és una etapa que segueix la via de l’antic tren de la Val de Zafán, molt agradable, amb visita a la Fontcalda. Podeu venir acompanyats de fills o nets. També cap la possibilitat de fer el trajecte en bicicleta, que es lloga a l’antiga estació del Pinell, en aquest cas, el lloguer de les bicicletes aniria a càrrec individual de cada un dels associats que optessin per aquesta modalitat.

Preguem excuses de fer una convocatoria tan ràpida, peró no hem trobat altra possibilitat per fer la sortida del mes de maig.

Romandrà oberta la inscripció fins divendres al migdia.

Us esperem.

Ultreia et Suseia

Leave A Comment