Sortida pel litorial

Home/Activitats/Excursions/Sortida pel litorial

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Benvolguts socis:

El proper dissabte, com ja us vam informar, farem una sortida pel litoral.

Punt de trobada: Estació Central de Renfe de Tarragona, sortida en tren, regional expres hora 9:27. Arribada a Torredembarra a les 9:38 hores.

Caminarem per la costa, a la vora del mar. Calçat adient o també podem anar descalços per la platja. El propósit es caminar fins al Roc Sant Gaietà, com a mínim, encara que crec que podrem fer un trajecte més llarg, fins les platjes de El Vendrell (Sant Salvador i El Francàs).

Podem dinar de dos maneres, o bé fent pic-nic o dinar en qualsevol dels molts xiringuitos que hi ha a les platjes. Encara que la data oficial de tancament per alguns és el 15 de setembre, suposo que aprofitaran el cap de setmana i tancaran el 17. Tornarem a Tarragona en bus, ens recollirà al complex urbanístic de Roc Sant Gaietà, al voltant de les 17,00 h.

De moment només hi ha 14 inscrits, esperem que augmenti el nombre de participants i poder gaudir d’un final d’estiu espléndid.

Ultreia et Suseia

La Junta

Leave A Comment