Sortida nocturna

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Apreciats associats i associades,

Per finalitzar la temporada de sortides d’enguany, i abans de celebrar el nostre Sopar d’Estiu, els amics Emili i Otfried ens proposen una sortida diferent i ben atractiva.

Aprofitant que el dia 29 de juny, divendres, hi haurà lluna plena, ens brinden l’oportunitat de fer un petit recorregut molt proper per gaudir d’aquesta nit especial amb molta llum i claredat, passejant per la natura.

Farem un recorregut circular, del Catllar al Catllar. Es curt, una hora d’anada i altre de tornada.

Ens trobarem al Catllar a les entre les 20 i les 20’30 h., on farem un berenar- sopar al bar de la piscina del poble on es troven les instal.laions esportives, després de pasar el riu.

A les 21’30 h. començarem la caminada.

Cap a les 22’30 h veurem la lluna plena.

Es un passeig molt agradable i variat, planer i asequible per a tothom. Podeu prendre llanternas, i els fotógrafs prepareu-vos per fer un reportatge nocturn, porteu també calçat adequat pels camins.

Dades de la sortida:

– Anada al Catllar per mitjans propis. Podem agrupar-nos en diferents vehicles per facilitar que tothom i pugui participar.

– Berenar-sopar al bar del la piscina del Catllar, 15€. Us passarem el menú més endevant.

Com sempre us esperem a tots.

Cordialment,

La Junta

Leave A Comment