Sortida entre Hospitalet de l’Infant i Vandellós

Home/Activitats/Excursions/Sortida entre Hospitalet de l’Infant i Vandellós

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Caminarem entre Hospitalet de l’Infant i Vandellós. Són 11 km. Trajecte suau, amb algunes lleugeres pendents, al arribar farem el vermut a Vandellós.  Apta per tot tipus de caminadors. Cal portar roba d’abric per si fa fred, calçat adeqüat i un petit àpat per esmorzar al camp. Tornarem a la nostra ciutat entre les 14,00 i les 14,30 h.

Tenim dos conferenciants més programats, un pel mes de febrer que dissertarà sobre la ciutat de París, i l’altre una Doctora nutróloga que ens explicarà quina és la millor dieta pels caminadors i si existeixen les dietes  ”milagro”. També a data per determinar entre febrer i març farem la calçotada i les sortides mensuals del camí.

També els dissabtes, recordar-vos que s’organitzen petites sortides per les rodalies de la ciutat.  El responsable és el  membre de la Junta directiva, Luís Álvarez. Com a novetat, contacten a través de Whatssap. Interesats en aquestes sortides ens ho comuniqueu per donar-vos el núm de teléfon de Luís. Esperem la màxima participació en tots els actes i que l’any 15 sigui de plena satisfacció per tots.

 

Ultreia et Suseia

Leave A Comment