Caminada pels voltants del Pont del Diable i dinar de “Festa Major”

Home/Activitats, Excursions, Gastronomia, Visita/Caminada pels voltants del Pont del Diable i dinar de “Festa Major”

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Caminada pels voltants del Pont del Diable i dinar de “Festa Major” al restaurant del mateix indret. Preu del dinar, 15€ p.p. (tot inclós), també ultimarem detalls. El recorregut anirà a càrrec del soci Luis Alvarez.

Seguint amb les activitats del mes de setembre, el proper dia 17, dissabte, celebrarem la Festa Major de Santa Tecla. La sortida serà a les 10,00 h. del matí, des de l’aparcament del Pont del Diable, és ampli, asfaltat i fàcil de trobar pels que no sabeu on està: Ctra. Nac. 240, just al passar per sota de l’accés de l’autopista AP 7, agafar el carril de la dreta i a pocs metres accedirem a l’aparcament de l’aqüeducte romà de Les Ferreres, senyalitzat dos vegades. Una en rétol blau i la segona marró. Anirem caminant fins a la Font d’en Garrot, antic mas de llarga tradició tarragonina, allí ens donaran una explicació histórica del mateix i farem un petit esmorçar, el retorn serà fins l’antiga caseta del guarda, on ara hi ha un simpàtic restaurant on ens quedarem per dinar. Tornarem acabat l’àpat i la tertulia.

Us esperem a tots,

 

Ultreia et Suseia

La Junta

 

 

Leave A Comment