Caminada de Bot a Horta de Sant Joan

Home/Activitats/Excursions/Caminada de Bot a Horta de Sant Joan

En aquest calendari es mostraran els propers esdeveniments del Camí de Sant Jaume de Tarragona, si ho desitgeu també podeu veure esdeveniments anteriors navegant pel calendari.

Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.
Sortida dissabte dia 24, com sempre sortirem des de la plaça imperial Tàrraco amb bus a les 8:30h del matí, per fer el trajecte de la via verda, entre Bot i Horta de Sant Joan. En total són 11kms que podem catalogar de fàcils, sense cap dificultat. A l’arribar a Horta tindrem estona lliure per poguer visitar, opcionalment el centre Picasso o un dels gótics civils més ben conservats de Catalunya. També hi ha l’opció de poder descansar fins l’hora de dinar, contemplant el paisatge dels Ports.
Dinar, hi ha dos opcions:
a) Picnic portat de casa.
b) Dinar a l’hotel-restaurant Miralles, un clàssic de la restauració de la comarca. Estem ultimant detalls per fer un menú i un preu moderat. Tornarem a Tarragona  després de l’àpat.
Us recordem que cada dissabte, el membre de la junta directiva, Luis Álvarez, organitza sortides al voltant de Tarragona, la comunicació la fa a través de whatsApp de senderistes, tot el que no estigui  en el mateix que ens ho comuniqui a través d’aquest correu i li donarem el teléfon de Luis.Esperem la màxima participació, sempre en tots els actes.

Ultreia et  Suseia

La Junta

Leave A Comment